Wandelen en Hiking


buitensport.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Wandelen en Hiking
Hikenet
Hikenet provides the world's largest listing of hiking clubs, advice, a recommended book list from the outdoor clubs, hiking, and backpacking trail stories, great photos, hikers web pages and many dozens of realted outdoor links.
http://members.aol.com/hikenet/index.html

Buitensport Schotland
Buitensport Schotland
http://www.buitensport-schotland.nl/

Hiking-site
Hiking-site.nl is een site vol met informatie over hiking, navigatie, routes, ehbo, materialen, gps, winkels, verzorging en buitensportboeken. de site is bestemd voor de actieve buitensporter die houdt van wandelen, lopen, hiken, buiten, outdoor en natuur.
http://www.hiking-site.nl/

KNBLO
Website van wandelsportbond knblo-nl. informatie voor wandelaars, wandelclubs en hun leden. met vele honderden wandeltochten.
http://www.wandel.nl/

Peak to peak
Peak to peak trail and wilderness links - a hand-indexed directory of thousands of hiking, backpacking, walking, trail and wilderness web sites from around the world.
http://www.peaktopeak.net/

NEMOwandelaars
Welkom bij nemo: vereniging van vrije wandelaars, onze doelstelling is het openhouden- en het in kaart brengen van alle wandelmogelijkheden in nederland.nemo organiseert wandelingen en heeft ookeen centrum in polen.
http://www.pz.nl/nemo

Stichting Wandelplatform
Het Wandelplatform wil wandelen in Nederland de plaats geven die het verdient: een goede mogelijkheid om overal te voet op pad te gaan. Omdat vrijwel alle Nederlanders wandelen, omdat wandelen gezond en leuk is en het bijdraagt aan een duurzame samenleving. Door promotie en (coŲrdinatie van) belangenbehartiging werken we aan een behoud of waar mogelijk uitbreiding van de wandelmogelijkheden. Dat lijkt eenvoudiger dan het is want in een klein, dichtbevolkt land als Nederland met veel economische activiteiten trekt de wandelliefhebber dikwijls aan het kortste eind. Daarom hebben twaalf organisaties met belangen op wandelgebied in Nederland de handen ineengeslagen binnen het Wandelplatform om ervoor te zorgen dat wandelen op de politieke agenda komt en blijft.
http://www.wandelnet.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 7 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy